Бандажна стрічка 11112

Производитель:  "Dissanna"
Цвет:  білий
Упаковка:  коробка
Состав:  Па 85%, еластан – 15%
Цена:  402.50 грн
Дополнительно:  Все швы и отделочные ленты нежно прилегают к телу,не вызывая раздражения и чувства дискомфорта!
В наличии:  есть



  • Описание товара
  • Отзывы о товаре
Дородовий бандаж-пояс - це еластична стрічка, що фіксується липучкою під животом або збоку, завдяки чому бандаж легко можна підігнати "під себе", вибравши необхідний ступінь утяжки.
Одягається стрічка-пояс на спідню білизну або поверх колготок. Слід мати на увазі, що широка і щільна стрічка, що підтримує, буде давати кращий ефект і менше деформуватися при носінні (скочуватися, збиратися в складки, врізатися в тіло).
Ще один позитивний момент цього бандажу полягає в тому, що він дає можливість регулювати облягання за рахунок бічних клапанів. Більшість моделей мають три клапани на липучці для додаткового регулювання розміру.
Якщо в процесі носіння виявляється, що бандаж став більше тиснути на живіт або навпаки, розтягнувся, то бічні клапани дозволяють відрегулювати діаметр, не розстібаючи бандаж. Одягається такий бандаж стоячи чи лежачи.
При цьому він фіксує матку, але не давить зверху. Дуже практичний. Великий плюс: зручний влітку, адже він не закриває повністю животик, майбутній матусі не буде надто спекотно.
Розмір універсальний  96-116 по ширині бедра.



ваш отзыв будет первым :)

Оставить отзыв о товаре

Имя: (*)
E-mail: (*)
не показывается на сайте
Текст отзыва: (*)
Введите код: (*)